Qui som

Ibernex

Experiència
Som un equip amb més de 25 anys al sector.
Integració
La nostra tecnologia és totalment compatible amb altres solucions i et permetrà fer la gestió digital del teu centre des d'una sola plataforma comuna.
Garantia i solvència
Amb un suport 365 x 24 x 7, gaudeix de la garantia de futur que només un líder com Ibernex et pot oferir. A més, sent-te totalment segur en saber que darrere hi ha la solidesa i el suport de Grupo Pikolin.
Empresa tecnològica del Grup Pikolin

Ibernex pertany a Grupo Pikolin, és el líder del mercat del descans a Espanya, Portugal i França i un dels fabricants més grans d’aquest sector a nivell mundial.

Som el que és el nostre equip

Un equip que ha crescut en nombre i qualitat i que compta amb més de 40 persones entre treballadors interns i externs.

 

Posem les persones al centre de qualsevol decisió, tant pel desenvolupament de solucions com en la incorporació de nous membres a l’equip. Combinem aquesta gran experiència amb l’impuls, la captació i l’evolució de nous talents.

 

Hem desenvolupat una estructura de col·laboradors cohesionada, altament compromesa ia llarg termini, amb l’objectiu de millorar constantment i créixer per desenvolupar el sector sociosanitari.

Fabricants espanyols

Fabriquem a Espanya, amb seu a Saragossa, i complim tots els estàndards i exigències Europeus.

 

Dissenyem, desenvolupem i produïm de manera autònoma, tant amb els dispositius electrònics com amb el programari.

 

Som flexibles i ens adaptem amb facilitat. Fabricar les nostres pròpies solucions ens ajuda a millorar de manera continuada, a poder adequar-nos a qualsevol projecte, ia donar resposta en temps reduïts.

 

Assegurem la qualitat i garantia, oferint una solució robusta i amb recorregut al mercat.

Som completament segurs. Hem adaptat totes les nostres solucions a les necessitats actuals en matèria de seguretat i ciberseguretat.

Shape

Mirada internacional

Enfoquem la nostra mirada en el futur i el creixement internacional.

 

Ja hem aconseguit un 30% de facturació internacional. Ara el nostre objectiu és assolir el 50% de facturació internacional sobre el total.

mapa ibernex
Shape